Μία «musitsa» σε... καλά χέρια!

  Η Μυρτώ Ξύδη, μια νέα επιχειρηματίας είναι ο ιθύνων νους της musitsa.com, ένα ελληνικό online κατάστημα και ενός από τους ταχέως αναπτυσσόμενους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

  Κάπου στα τέλη του 2015 η Μυρτώ Ξύδη, μια νέα –σε ηλικία- επιχειρηματίας, εμπνεύστηκε τη δημιουργία ενός ψηφιακού καταστήματος –πιο απλά, μία μορφή εργαστηρίου- για να τοποθετήσει εκεί την αγάπη της για τη μόδα, το στυλ και το χειροποίητο κόσμημα.

  Έχοντας στο υπόβαθρο της μια καριέρα για αρκετά χρόνια ως στέλεχος στο χώρο του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων και αντιλαμβανόμενη την επικείμενη τάση στην άνοδο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έκανε την –απαραίτητη- στροφή στην επαγγελματική της πορεία οδεύοντας προς τον τομέα των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

  Έτσι, η επιχειρηματική της κίνηση βρήκε μοναδική στέγη ένα url και τη διεύθυνση στο «ψηφιακό κουδούνι» να αναγράφει musitsa.com.

  Όπως η ίδια εξηγεί, ξεκίνησε με την αναζήτηση ιδιαίτερων πρώτων υλών για την κατασκευή των χειροποίητων κοσμημάτων της. Αυτή ήταν και η αιτία που την οδήγησε στην ανακάλυψη προμηθευτών από όλο των κόσμο για να παρέχει μία ευρύτερη ποικιλία ειδών για ολοκληρωμένα outfits.

  Η προϊοντική γκάμα βρίθει εκατοντάδων κωδικών οι οποίοι παρέχουν μια ολοκληρωμένη επιλογή στην εμφάνιση μιας γυναίκας, ακολουθώντας τόσο τις τάσεις της μόδας αλλά και την προσωπική αισθητική.

  Έπειτα, μετά από 6 χρόνια λειτουργίας η επιχείρηση διατηρεί σημαντική της παρουσία της τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -στο Facebook και στο Instargram– όσο και στο μερίδιο που κατέχει στην αγορά- κατατάσσοντάς την στους ταχέως αναπτυσσόμενους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

  Οι επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις βρίσκουν την musitsa.com να συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία ακολουθώντας τις νέες τάσεις και παραμένοντας πιστή στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της.